Често задавани въпроси

 • Търговците могат ли да контролират кои ревюта се публикуват в emaga.bg?

  Категорично не! 100% от ревютата в emaga.bg са добавени от потребители, потвърдени с facebook профил. Собствениците на онлайн магазини нямат никакъв контрол върху ревютата.

 • Как да напиша ревю за компания?

  Намерете компанията, за която искате да напишете ревю чрез търсенето или чрез разлистване по категориите. Натиснете на “Оцени” срещу избрания онлайн магазин и попълнете вашия коментар и оценка. За да добавите ревю трябва да влезете със своя Facebook акаунт.

 • Защо трябва да вляза с Facebook акаунта си?

  В интернет има много сайтове, коментари и ревюта, които са подставени от собственици на магазини или компании занимаващи се с онлайн маркетинг. Ние държим да предоставяме реални ревюта от реални хора, затова имаме нужда от връзка към социалния ви профил във Facebook, който да можем да обвържем с написаните от вас ревю-та. Обвързването със социалната мрежа Facebook, ще направи много по-трудно и рядко срещането на нереални ревюта.

 • Мога ли да добавя магазин?

  Добавянето на магазини е безплатно и винаги ще остане такова. На всяка страница в дясната лента ще намерите бутон “Добави магазин”, от където може да предложите магазин. Предложения от вас онлайн магазин няма да се появи веднага в каталога. Всеки магазин минава през персонална проверка и ако отговаря на изискванията се добавя в списъка със сайтове за индексиране. След необходимото техническо време сайтът ще бъде достъпен в каталога.

 • Как мога да съм сигурен че ревютата не са написани от собственици на онлайн магазините?

  Ревютата са тясно обвързани с facebook профили. Ако се съмнявате за някое ревю винаги може да прегледате публично достъпната информация за автора или и ако това не е достатъчно може да се свържете с него.

 • Рейтвате ли магазини по-високо, ако си платят?

  Не. Ние не добавяме ревюта, само регистрирани потребители могат. Не влияем нито на ревютата, нито на поставените оценки. Създадохме emaga.bg, за да помогнем на купувачите с избора на онлайн магазин като им предоставим възможност да се учат от опита на клиентите преди тях. Мислим че позволявайки на клиентите да изразяват нецензорирано мненията и опита си ще помогнем както на продавачите, така и на купувачите в българското онлайн пространство.